17 June 2015
Maasika-toorjuustu kook vol miljon :)
Jällegi üks natuke vana- ja natuke uutmoodi maasika-toorjuustukook.
Põhi:
250 g Digestive küpsiseid
60 g võid
2 sl cointreau likööri
3-4 sl dl vett
Täidis;
150 g valget šokolaadi
400 g toorjuustu
Kate:
värskeid maasikaid
50 g valget šokolaadi
50 g mandlilaaste
Põhja jaoks purusta küpsised ja sega sulavõiga. Pane contreau mõõtetopsikusse ja lisa nii palju vett, et kokku oleks 0,5 dl vedelikku. Lisa vedelik küpsisepurule ja mätsi ühtlaseks tainaks. Suru tainas ümmarguse koogivormi põhja. Pane põhi täidise valmistamise ajaks külmkappi. Täidise jaoks sulata šokolaad vesivannil. Lisa toorjuust ja töötle ühtlaseks massiks. Vala segu põhjale ja pane kook vähemalt 3 tunniks kplmkappi. Enne serveerimist võta kook vormist välja ja aseta alusele. Tükelda maasikad ja kata nendega kook. Puista peale ka mandlilaastud. Sulata šokolaad ja nirista koogile.
See kook läheb kindlasti kordamisele, sest sai sööjatelt niivõrd palju kiidusõnu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment