Seda toitu olen ma oma peas valmistanud juba mitu korda. Viimane aeg oli mõtted realiseerida :)
3 kana kintsufileed
1 pakk viilutatud suitsupeekonit
100 g Merevaiku
4-5 päikesekuivatatud tomatit
1 tl karulaugupestot
soola/pipart
õli vormi määrimiseks
0,5 dl vett
Vasarda kintsutükid õhukesteks ja lao küpsetuspaberile nii, et iga järgmine tükk katab u 2 cm ulatuses eelmise. Raputa lihale soola ja pipart. Tükelda tomatid ja sega kokku Merevaigu ja pestoga. Tõsta juustumääre kintsuliha ühte äärde. Rulli liha kokku. Kata rull peekoniviiludega, lõika 3-4 tükiks ja seo iga tükk õlis leotatud niidiga (kasutasin heegelniiti) kinni. Pane rullid õliga määritud ahjuvormi. Lisa vormi põhja vesi. Küpseta 180 kraadi juures 50-60 minutit
No comments:
Post a Comment