Olen moodne ja käin ajaga kaasas. Kokandusblogid on juba mitmeid aastaid olnud igakevadiselt vaimustunud karulaugust. Egas minagi siis maha jääda saa. Sain oma karulaugusaagi kätte ja läks pestoteoks. Maitselt meeldib karulaugupesto mulle vast pisut enamgi kui baasiilikupesto.
100 g karulaugulehti
35 g seedermänni seemneid
25 g riivitud parmesani
0,5-1 dl oliiviõli
meresoola
Pese ja kuivata karulaugulehed. Lõika lehed pisut väiksemaks ja pane köögikombaini. Rösti kuival pannil seedermänni seemned, jahuta ja lisa köögikombaini. Niisamuti lisa ja riivitud parmesan, sool ja törts õli. Mikserda koostisosad segamini. Lisa õli kuni meeldiva konsistentsi saavutamiseni. Pane purki ja säilita külmkapis.
Nendest koostisosade kogustest saab just täpselt selle purgikesetäis pestot, mis pildilgi näha on (u 200 ml). Kus pestot kasutada saab...no see põld on nii lai, et ei hakka neid asju siia ümber tippimagi.
No comments:
Post a Comment