13 November 2013

Milka juustukook

Põhi:
175 g Digestive küpsiseid
60 g võid

Täidis:
2 karpi Milka toorjuustu
150 g hapukoort
2 muna
0,5 dl suhkrut
mustikaid

Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru saadud puru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Sega toorjuust, hapukoor, munad ja suhkur omavahel ühtlaseks massiks. Laota küpsisepurule mustikad (nii palju, et põhi oleks kaetud). Tõsta täidis mustikatele. Küpseta 160 kraadi juures tund aega. Kui oled küpsetamise lõpetanud, siis lase koogil praokil uksega ahjus jahtuda. Enne serveerimist hoia vähemalt 5 tundi külmkapis (parem üleöö).

Retsept on minu omalooming ning valmisistatud selle aasta isadepäevaks.

No comments:

Post a Comment