31 July 2012

Toorvorstipada

5-6 keedukartulit (mitte päris pehmeks keenud)
250-300 g peenikesi toorvorste
2-3 küüslauguküünt
1 punane sibul
250 g kirsstomateid
soola
5 sl balsamiäädikat
soola
õli
peterselli/basiilikut

Purusta küüslauk ja haki sibul. Pane kaussi tükeldatud toorvorstid (u 3 cm pikkused jupid), küüslauk ja sibul. Lisa sorts õli ning sega läbi. Puista segu ahjuvormi, riputa peale soola ning küpseta 180 kraadi juures 20 minutit. Lisa poolitatud kirsstomatid ning palsamiäädikas. Küpseta veel 15 minutit. Tükelda kartulid ning lisa ahjuroa hulka, lülita ahi pöördõhu peale ja küpseta veel 10-15 minutit. Enne serveerimist raputa üle peterselli või basiilikuga.

Idee siit.

No comments:

Post a Comment