14 August 2011

Kana-juustupirukas


Põhi:
3 dl jahu
100 g võid
100 g kohupiima
2 sl külma vett
0,25 tl soola

Täidis:
375 g marineeritud kanafileed*
3 sl õli
4 küüslauguküünt
1 paprika
0,5 suvikõrvitsat
0,5 dl hakitud peterselli
150 g riivjuustu
2,5 dl kohvikoort
2 muna
0,5 tl soola
0,5 tl jahvatatud musta pipart

*Marineeritud kanafilee:
350 g kanafileed
4 sl veiniäädikat
5 sl sojakastet
3 sl õli (marinaadi jaoks)

Paar tundi enne piruka tegemist valmista marinaad ja pane tükeldatud kanafilee marinaadi.
Põhja valmistamiseks sulata või. Lisa kohupiim ja omavahel segatud kuivained. Sega. Lisa vesi. Suru tainas 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Pane 30 minutiks külmkappi.
Pruunista pannil marineeritud kanafilee, hakitud küüslauk, paprika ja suvikõrvits. Laota põhjale.
Kastme jaoks sega munad, kohvikoor, riivjuust ja petersell. Maitsesta soola ja pipraga. Vala pirukale.
Küpseta 180 juures 50 min kuni 1 tund.

Algne retsept pärit siit.

No comments:

Post a Comment