Põhi:
75 g võid
100 g suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 muna
125 ml piima
100 g nisujahu
50 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
75 g võid
100 g suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 muna
125 ml piima
100 g nisujahu
50 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
200 g Mesikäpa valget šokolaadi
200 g kohupiima (magusat)
300 g toorjuustu
250 g punaseid sõstraid
200 g Mesikäpa valget šokolaadi
200 g kohupiima (magusat)
300 g toorjuustu
250 g punaseid sõstraid
Põhja jaoks vahusta või suhkrutega. Lisa muna ja vahusta veel. Lisa vaheldumisu piim ja küpsetuspulbriga segatud jahud. Sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas väiksesse ümmargusse vormi ja silu ühtlaseks. Küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit. Jahuta ja lõika põhi pooleks.
Täidise jaoks sulata šokolaad vesivannil. Sega hulka kohupiim ja toorjuust. Määri kolmandik segust põhjale ja suru sisse punased sõstrad. Tõsta peale teine pool põhjast ja suru kergelt kinni. Tõsta peale ülejäänud šokolaadikreem ja silu ühtlaseks. Lase külmkapis vähemalt paar tundi taheneda.
Retsept on minu täielik omalooming :)
Täidise jaoks sulata šokolaad vesivannil. Sega hulka kohupiim ja toorjuust. Määri kolmandik segust põhjale ja suru sisse punased sõstrad. Tõsta peale teine pool põhjast ja suru kergelt kinni. Tõsta peale ülejäänud šokolaadikreem ja silu ühtlaseks. Lase külmkapis vähemalt paar tundi taheneda.
Retsept on minu täielik omalooming :)
No comments:
Post a Comment