2 muna
1 dl õli
100 g suhkrut
200 g nisujahu
200 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
2-3 suurt õuna
2 sl demerara suhkrut
2 tl kaneeli
Purukate:
125 g võid
Purukate:
125 g võid
125 g nisujahu
100 g mandlijahu
100 g demerara suhkrut
100 g mandlijahu
100 g demerara suhkrut
Purukatteks sulata või ja sega juurde kuivained. STöötle komponendid puruseks ja jäta ootele. Koogipõhjaks vispelda kohupiimapasta, munad, õli ja suhkrut omavahel ühtlaseks massiks. Määri tainas 23×33 cm suurusesse küpsetusvormi. Koori ja puhasta õunad, tükelda ja kata nendega taigen. Raputa peale pruun suhkur ja kaneel. Pudista peale purukate. Küpseta kooki 200-kraadises ahjus 30 minutit. Lase kümmekond minutit jahtuda ning serveeri vaniljejäätisega.
Idee pärit siit.
No comments:
Post a Comment