Biskviit:
5 muna
6 sl suhkrut
100 g röstitud sarapuupähkleid
2 sl nisujahu
2 sl kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
Kreem:
1 purk (350 g) Nutellat
250 g toorjuustu
90 g Selga šokolaadivahvleid
Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Purusta köögikombainis pähklid ning sega need kokku kuivainetega. Ühenda munasegu kuivainetega. Vala tainas 20 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi ja küpsetda 175 kraadi juures 45 minutit.
Kreemi jaoks sega kokku Nutella ja toorjuust. Purusta vahvlid ning sega kreemi sisse.
Lõika jahtunud koogipõhi kolmeks, määra iga kihi vahele Nutella-kreemi. Kata tort pealt ja külgedelt kreemiga. Lase üleöö külmkapis maitsestuda.
No comments:
Post a Comment