125 g võid
70 g suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
200 g jahu
50 g kookoshelbeid
noaotsaga soola
Täidis:
400 g toorjuustu
150 hapukoort
75 g suhkrut
4 suurt munakollast
1 sl maisitärklist
200 g marju
Näpi või jahu, kookoshelveste, soola ja suhkrutega purutaoliseks massiks. Suru kolmveerand purust küpsetusvormi põhja Küpseta põhja 200 kraadi juures 10 minutit.
Täidise jaoks sega toorjuust suhkruga ühtlaseks. Lisa hapukoor. Seejärel lisa munakollased. Viimasena sega hulka tärklis. Kalla täidis põhjale, puista peale meelepäraseid marju (mul olid pere nõudmisel mustikad, kuid ise oleksin eelistanud vaarikaid või mustsõstraid). Küpseta kooki 10 minutit 200 kraadi juures, alanda temperatuuri 160 kraadini ja küpseta veel 30 minutit. Lase koogil täielikult jahtuda ja tõsta vähemalt paariks tunniks külmkappi.
Idee sain siit.
No comments:
Post a Comment