17 September 2017

Toorjuustu-muffinid peidetud šokolaadiga

100g võid
1 dl suhkrut
2 muna
1dl piima
3 dl nisujahu
1,5tl küpsetuspulbrit

1 karp Milka toorjuustu (Philadelphia) või lihtsalt šokolaadiga toorjuustu*
1 muna


100 g šokolaadi

Vahusta toasoe või suhkruga kreemjaks. Lisa munad ning piim ja vahusta ühtlaseks. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber ning lisa vähehaaval või-munasegule. Vahusta toasoe toorjuust ja muna. Vooderda muffinipanni pesad pabervormidega ning tõsta vormi põhja 1sl jagu muffinitainast. Jaga peale  toorjuustusegu. Lisa igasse pesasse tükk šokolaadi (mina kasutasin Maiuspala šokolaadi, kulus 12 tk, 3 tk maiustasin ise ära :)).Viimasena lisa iga pesa keskele veel järelejäänud muffinitainast. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.


* Kui Milka toorjuustu ei juhtu olema, siis saab midagi sarnast teha nii: sega kokku 150 g tavalist toorjuustu ja 100 g sulatatud piimašokolaadi (mina kasutasin Annekest). Muffinid jäävad ikka sama maitsvad, või isegi maitsvamad veelgi :)








No comments:

Post a Comment