200 g digestive küpsiseid
100 g võid
1 sl fariinisuhkrut
Kate:
400 g maitsestamata toorjuustu
1 purk (~ 400 g) magusat kondenspiima
100 g valget šokolaadi
4 suurema laimi mahl ja koor
400 g maitsestamata toorjuustu
1 purk (~ 400 g) magusat kondenspiima
100 g valget šokolaadi
4 suurema laimi mahl ja koor
Kaunistamiseks:
riivitud laimikoort või värskeid maasikaid/vaarikaid
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Kata 24-cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja suru pudi ühtlaselt vormi põhjale. Lase külmkapis taheneda. Samal ajal sulata valge šokolaad vesivannil. Sega toasoe toorjuust, sulanud šokolaad ja kondenspiim ühtlaseks massiks. Riivi täidise hulka laimikoor ja pigista -mahl, sega korralikult läbi. Vala täidis küpsisepõhjale ja tõsta külmkappi vähemalt 5 tunniks, parem kui üleöö. Seistes kook taheneb ja muutub kenasti lõigatavaks. Kaunista riivitud laimikoorega või värskete maasikate/vaarikatega.
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Kata 24-cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja suru pudi ühtlaselt vormi põhjale. Lase külmkapis taheneda. Samal ajal sulata valge šokolaad vesivannil. Sega toasoe toorjuust, sulanud šokolaad ja kondenspiim ühtlaseks massiks. Riivi täidise hulka laimikoor ja pigista -mahl, sega korralikult läbi. Vala täidis küpsisepõhjale ja tõsta külmkappi vähemalt 5 tunniks, parem kui üleöö. Seistes kook taheneb ja muutub kenasti lõigatavaks. Kaunista riivitud laimikoorega või värskete maasikate/vaarikatega.
Algne retsept siit.
No comments:
Post a Comment