04 September 2017

Muffinid Milka toorjuustu ja mustikatega

100g võid
1 dl suhkrut
2 muna
1dl piima
2 dl nisujahu
1 dl kaerajahu
1,5tl küpsetuspulbrit

mustikaid
1 karp Milka toorjuustu (Philadelphia)
1 muna


Vahusta toasoe või suhkruga kreemjaks. Lisa munad ning piim ja vahusta ühtlaseks. Sega omavahel jahud ning küpsetuspulber ning lisa vähehaaval või-munasegule. Vahusta toasoe toorjuust ja muna. Vooderda muffinipanni pesad pabervormidega ning tõsta vormi põhja 1sl jagu muffinitainast. Jaga peale mustikad ning tõsta peale toorjuustusegu. Viimasena lisa ühele poole veel järelejäänud muffinitainast. Küpseta 180 kraadi juures 25 minutit.

NB! Kui Milka toorjuustu ei juhtu olema, siis saab midagi sarnast teha nii: sega kokku 150 g tavalist toorjuustu ja 100 g sulatatud piimašokolaadi (mina kasutasin Annekest). Muffinid jäävad ikka sama maitsvad, või isegi maitsavamad veelgi :)

Retsept siit.


No comments:

Post a Comment