Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
75 g võid
1 sl fariinisuhkrut
Täidis:
400 g toorjuustu
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
0,5 dl murakalikööri
Peale:
500 g hapukoort (20%)
0,5 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
Kate:
300 g murakamoosi
0,5 dl murakalikööri
2 želatiinilehte
Purusta küpsised peeneks puruks. Sulata või ning lisa fariinisuhkur. Sega juurde
küpsisepuru. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga
lahtikäiva koogivormi põhja. Täidise jaoks sega omavahel toorjuust, munad, suhkur
ja vanillsuhkur ning murakaliköör. Vala segu põhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus
20 minutit, tõsta välja ja lase pool tundi jahtuda. Sega omavahel hapukoor,
suhkur ja vanillsuhkur. Määri segu koogile ning küpseta 10 minutit. Lase koogil
täielikult jahtuda.
Katte jaoks sega murakamoos ja -liköör. Pehmenda želatiinilehed külmas vees,
pigista kuivaks ning sulata kuumas vees. Lisa murakasegule, sega ühtlaseks ning
vala koogile. Hoia kooki enne serveerimist üleöö külmkapis.
No comments:
Post a Comment