21 August 2017

Kamatort vaarikakattega

Põhi: 
300 g kakaoküpsiseid 
100 g võid 

Täidis: 
2 dl vahukoort 
2 dl suhkrut 
400 g toorjuustu 
1 toru (300 g) kohupiimapastat 
4 sl kama 
8 želatiinilehte + 0,5 dl vett 

Peale: 
300 g vaarikaid 
0,5 dl suhkrut 
2 želatiinilehte + 0,5 dl vett 

Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru saadud puru koogivormi põhja. Täidise jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmete tippude tekkimiseni, sega hulka toorjuust ja kohupiimapasta. Pane želatiililehed külma veega likku, nõruta ja seejärel lahusta 0,5 dl kuumas vees. Nirista saadud segu täidise hulka. Sega korralikult läbi ja vala tordile. Pane vähemalt paariks tunniks külmkappi. Katte jaoks purusta vaarikad ja sega suhkruga. Paisuta želatiin külmas vees ning seejärel lahusta 0,5 dl kuumas vees. Nirista vaarikamoosi hulka. Kata saadud seguga tort. Lase külmkapis 5-6 tundi tarretuda.


No comments:

Post a Comment