Täidis:
1 toru ricotta (maasika-laimi) kohupiimapastat
400 g maasika (joogi)jogurtit
5 lehte (10 g) želatiini + 0,5 dl vett lahustamiseks
värskeid maasikaid
1 toru ricotta (maasika-laimi) kohupiimapastat
400 g maasika (joogi)jogurtit
5 lehte (10 g) želatiini + 0,5 dl vett lahustamiseks
värskeid maasikaid
Purusta küpsised ja sega kokku sulatatud võiga. Suru saadud puru väiksema koogivormi põhja.
Täidise jaoks sega kokku kohupiim ja jogurt. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Kuumuta 0,5 dl vett keemiseni. Pigista želatiinilehed kuivaks ja sulata kuumas vees. Nirista želatiin kohupiima-jogurti hulka. Vispelda hoolega. Kata koogipõhi maasikasektoritega, kalla peale täidis. Pane vähemalt 5 tunniks külmkappi.
No comments:
Post a Comment