![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgq_8q05XrLO23f92CIaNNMqgFB5hi4L7cGORhyqh46U_UnxxB6_HiatlfOpD2wMhWnsAvZoMuDqxXwkMl0gqhi-1VHXXC8XQ70n2BfYhhLpHouMQQFqSeM2NggFwzWBGFswcqxu8tDFyQ/s640/20140324_180427_1.jpg)
Täidis:
2 muna
2 dl tuhksuhkrut
1 tl vanillsuhkrut
3 sp tärklist
1 pakk (200 g) kohupiima (5%-line)
1 toru (300 g) kohupiimapastat (5%-line)
250 g hapukoort
Kate:
40 g võid
0,5 dl suhkrut
1,5 dl jahu
Suru muretainas 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Eelküpseta põhja 180 kraadi juures 10 minutit. Täidise jaoks vahusta munad, suhkrud ja tärklis helekollaseks vahuks. Lisa hulka kohupiimad ja hapukoor. Sega hoolikalt läbi ja vala eelküpsetatud põhja. Peale pudista katteainetest valmistatud puru. Küpseta 180 kraadi juures 40-45 minutit. Enne serveerimist jahuta täielikult maha.
* See maitseb nüüd tõeliselt nagu Hagari Hea kohupiimakook ;)
No comments:
Post a Comment