1-2 dl piima küpsiste immutamiseks
1 toru (300 g) kohupiimapastat (magusat)
1 toru (300 g) kohupiimapastat (magusat)
1 pakk (2 dl) vahukoort
2 sl suhkrut
200-300 g tükeldatud maasikaid
100 g valget šokolaadi (nt Kalevi maasikatükidega valge šokolaad)
kaunistamiseks maasikaid.
Vahusta koor ja suhkur. Lisa hulka kohupiimapasta ja vahusta veel. Sega juurde tükeldatud maasikad ja šokolaad. Immuta küpsiseid piimas ning lao serveerimisalusele kihiti küpsised ja kohupiima-maasikakreem. Kõige pealmiseks kihiks jääb kreem. Peale võid puruks murendada mõne küpsise. Pane kook vähemalt 4-5 tunniks külma. Enne serveerimist kaunista maasikatega.
Retsepti võtsin siit, koguseid muutsin.
No comments:
Post a Comment