20 November 2011

Toorjuustukook šokolaadi ja vaarikatega


Põhi:
150 g Digestive küpsiseid
60 g sulatatud võid

Täidis:
400 g toorjuustu
150 g piimašokolaadi
150 g vaarikaid

Kate:
0,5 dl vahukoort
50 g valget šokolaadi

Purusta küpsised köögikombainiga ning sega sulatatud võiga. Suru saadud puru 20 cm läbimõõduga vormi põhja. Pane täidise valmistamise ajaks külma.
Sulata šokolaad vesivannil, jahuta ning sega hulka toorjuust. Vahusta kergelt. Laota vaarikaid põhjale ning täida pind toorjuustuseguga. Pane pooleks tunniks külmkappi.
Katte jaoks sulata šokolaad vahukoores. Jahuta ning tõsta ettevaatlikult koogile. Pane kook veel vähemalt paariks tunniks külmkappi (kook on parim järgmisel päeval, aga meie peres ei kannatata nii kaua oodata).

No comments:

Post a Comment