Põhi:
150 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Täidis:
150 g valget šokolaadi
150 g piimašokolaadi
400 g toorjuustu
150 g hapukoort
1 tl vanillsuhkrut
Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru saadud segu 20 cm läbimõõduga lahtikäiva küpsetusvormi põhja. Pane vorm täidise valmistamise ajaks külmkappi. Täidise jaoks vahusta toorjuust, lisa hapukoor. Sulata šokolaadid erinevates kaussides. Jaota toorjuustusegu kaheks ning sega erinevat värvi šokolaadidega. Tõsta põhjale esmalt valge šokolaadi-toorjuustu segu ning seejärel piimašokolaadi-toorjuustu segu. "Sorgi" kahvliga šokolaadisegudes, et need moodustaksid omavahel marmorja mustri (nagu pildilt näha, siis mina ei sorkinud seekord piisavalt, annab põhjuse kooki korrata). Lase enne serveerimist külmakapis vähemalt 3 tundi taheneda (veel parem on kook üleöö seisnuna).
No comments:
Post a Comment