Põhi:
150 g Digestive küpsiseid
60 g võid
Täidis 1:
300 g vaarika-mustsõstra toormoosi
200 g toorjuustu
1 dl vahukoort
100 g suhkrut
10 g želatiini + 0,75 dl vett
Täidis 2:
150 g astelpajumarju
200 g toorjuustu
1 dl vahukoort
100 g suhkrut
10 g želatiini + 0,75 dl vett
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu 20 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja. Pane täidise valmistamise ajaks külma
Esimese täidisekihi jaoks vahusta toorjuust suhkruga. Sega hulka vahustatud koor ning toormoos. Valmista želatiinist ja veest segu, jahuta natuke ning lisa toorjuustusegu hulka. Kata täidisega tordipõhi. Pane vorm tunniks ajaks külma.
Teise täidise jaoks toimi samamoodi nagu esimese puhul. Tõsta täidis ettevaatlikult tordile (et kihid ei seguneks).
Pane tort veel vähemalt kaheks tunniks külmkappi.
Kaunista vastavalt soovile.
No comments:
Post a Comment