300-400 g kanafileed
1 spl mett
2 spl magusat tšillikastet
3 spl valget veiniäädikat
1 küüslauguküüs
1 väiksem sibul
200 g pennet
1 dl hapukoort
1,5 dl kohvikoort
0,5 spl jahu
1 väike pakk külmutatud porgandi-herne-maisi segu
basiilikut
soola, pipart
praadimiseks õli
Valmista meest, veiniäädikast, tšillikastmest, purustatud küüslaugust ning hakitud sibulast marinaad. Tükelda kanafilee ning pane marinaadi maitsestuma (3-4 tunniks).
Hauta kanafilee koos köögiviljaseguga õlis pehmeks. Valmista jahust hapukoorest ja kohvikoorest kaste ning kalla kanale. Lase segu keema ning keeda paar minutit. Keeda pasta pehmeks ning lisa kanakastmesse. Kuumuta mõni minut. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga.
Serveerimisel võib peale raputada riivitud parmesani.
No comments:
Post a Comment