3,5 dl riisi
1 väike sibul
2 kanapuljongikuubikut
5 dl vett
1 tl karrit
2 dl hapukoort
1 tl sidrunipipart
1 küüslauguküüs
0,5 tl soola
Sega kastme jaoks kausikeses hapukoor, sool, karri, sidrunipipar ja tükeldatud küüslauk. Tõsta kana poolkoivad kastmesse ning pane paariks tunniks külmkappi marineeruma. Lahusta puljongikuubikud kuumas vees. Mõõda riis ahjuvormi. Laota peale tükeldatud sibul ning vala üle puljongiga, sega. Tõsta peale poolkoivad ja vala üle kastmega. Küpseta 175 kraadi juures 1 tun ning seejärel suurenda kuumust 200 kraadini ning küpseta ilma kaaneta veel 30 minutit (kuniks pealmine kiht on kaunilt pruunikas).
Pilti pole, sest enne sai osta, kui pilti märkasin teha :)
No comments:
Post a Comment