11 May 2016

Hõrk rabarberikook hapukoorega

Põhi:
100 g võid
75 g suhkrut
50 g 20%-list hapukoort
1 muna
3 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
250 g 20%-list hapukoort
4 sl suhkrut
1 muna
1 tll vaniljesuhkrut

Kate:
4-5 noort rabarberivart
3 sl pruuni suhkrut

Vahusta toasoe või suhkruga. Sega juurde hapukoor, muna ja omavahel segatud kuivained. Sega tainas ühtlaseks. Määri tainas ümmarguse koogivormi põhja ja äärtele. Pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Sega täidiseained omavahel ja kalla põhjale.
Tükelda raberberid ja puista koogile. Raputa peale pruuni suhkrut. Küpseta 200 kraadi juures 25-35 minutit.

Retsept on väikeste mugandustega pärit siit

No comments:

Post a Comment