![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWcpDXZcdkRxrfhxtF1BU0kQOxd63kIWhRbC49Mp81TN7cZcTDrijXTKMJ3m0jfAnMUgIhHlFt_vBCWS89thLG6MqRwLkG9HUfgdXXHPA4Ij0b_Se8HjmONHlyZLYR13K21cRWUSsDMLc/s1600/20140627_134701_1.jpg)
7-8 redist
keskmise suurusega punane sibul
üks grillitud kanakints või -koib
tilli
Kaste
1 tl mett
2 sl õli
1 tl sinepit
1-2 tl sojakastet
1 tl mett
2 sl õli
1 tl sinepit
1-2 tl sojakastet
1 tl valget veiniäädikat
Pese kartulid hoolikalt ja keeda pehmeks. Tükelda jahtunud kartulid, redised ja sibul. Puhasta kanakints kontidest ja nahast ning tükelda salati hulka. Lisa punt hakitud tilli. Sega kastme koostisosad ja vala salatile. Sega läbi ja naudi.
Siinsetest kogustest jagub kahele sööjale.
No comments:
Post a Comment