![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsupBTS2ruH3Z3ehHl1Jb2vCfTRm8QH-ZoY0UqPQApE1-mHZyWXR4cfxBBQ1fZC_VuKVF1DhH1Qp75XWGo5fpiyF1oBM97Dj-e-uqrz-4Yg30k_Jp-_ae-RFc_t00yslc8yzjv7xZ9lwg/s1600/20140205_151147-1_1.jpg)
a sl hakitud sinki
2 sl riivjuustu
1 sl hapukoort
1 sl majoneesi
sinihallitusjuustu
Viiluta peet (u 0,7 cm paksused viilud) ja laota tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Katte jaoks sega sink, riivjuust, hapukoor ja majonees. Tõsta segu peediviiludele. Murenda peale sinihallitusjuustu. Küpseta pöördõhuga ahjus 190 kraadi juures 10-15 minutit.
*Sellest kogusest piisab 1 sööjale, sain enda peedist 5 väikest pitsat.
Retsepti võtsin siit.
No comments:
Post a Comment