14 August 2011

Martsipanikattega virsikutort


Minu esimene katsetus martsipaniga.

NB! Tordi jaoks on vaja küpsetada kaks põhja (taina retsept on ühe põhja jaoks)

Biskviitpõhi:
3 muna
3 spl suhkrut
2 spl jahu
1 spl kartulijahu


Täidis:
400-grammine toru kohupiima
2 dl vahukoort
3 spl suhkrut
6 kompottvirsikupoolikut

1/2 kohupiima-vahukoore segule seg
a hulka tükeldatud kompottvirsikud. Ülejäänud 1/2 kreemist määri pärast peale ja äärtele.


Immutamiseks:
1 dl virsikukompoti vedelikku
2 spl Amarettot


Kate:
Kompottvirsikud
Martsipan

Kaunistatud tumeda šokolaadi ja martsipaniga.

Üritasin ilusaid pilte ka teha, aga kuidagi õnnestus kaust koos piltidega arvutis niimoodi ära kaotada/kustutada, et üles enam ei leidnudki :) Üks hädine pilt siiski on (lõigatud suuremast pildist, seetõttu ka hägune). Läbilõiget paljastav pilt siiski selge ja arusaadav.


No comments:

Post a Comment