21 August 2011

Kukeseenepirukas


Põhi:
2 dl nisujahu
1.5 dl rukkijahu
1 tl küpsetuspulbrit
200 g võid
2 keedetud porgandit
1 tl soola

Täidis:
1,5 l kukeseeni
2 sibulat
2 dl maitsestamata jogurtit
2 dl hapukoort
2 muna
125 g mozzarellat
1 tl sidrunipipart
1 tl soola
peterselli

Põhja jaoks näpi või ja jahu-küpsetuspulbri segu ühtlaseks massiks. Lisa kahvliga purustatud porgandid. Suru tainas ümmarguse küpsetusvormi põhja ja äärtele ning aseta täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Tidise jaoks prae kukeseened ja sibulad kergelt omas mahlas läbi. Sega kausis jogurt, hapukoor ja munad. Lisa sidrunipipar, sool ja kaitud petersell.
Laota kukeseene-sibula segu põhjale. Murenda peale mozzarella. Vala üle jogurti-hapukoore seguga. Küpseta 185 kraadi juures 45 minutit.

No comments:

Post a Comment