3 dl suhkrut
4 muna
6 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
400 g hapukoort
3 sl kakaod
Valmista koostisosadest tainas. Jaga tainas kaheks. Ühele osale sega juurde kakao. Vala tumedam tainas ümmargusse koogivormi ning hele tainas suuremale nelinurksele ahjuplaadile. Küpseta mõlemat põhja 180 kraadi juures 30-35 minutit (kontrolli küpsust puutikuga).
1 kg hapukoort
1 dl suhkrut
Sega hapukoor ja suhkur. Tükelda hele põhi ning sega tükid haukooreseguga. Laota tükid tumedale põhjale.
100 g tumedat šokolaadi
2 sl vahukoort
Sulata šokolaad ning kuumuta koos vahukoorega läbi. Jahuta ning nirkista segu koogile. Pane kook vähemalt kuueks tunniks külmkappi.
No comments:
Post a Comment