24 suurt röstsaia viilu
Täidis:
2 tuunikala konservi vees
1 porru
2 keedetud muna
2,5 dl hapukoort
2 dl majoneesi
sidrunpipart ja aroomisoola
Peale:
1 dl paksemat majoneesi (nt Hellmans light)
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika või värsket kurki
2 keedetud muna
2,5 dl hapukoort
2 dl majoneesi
sidrunpipart ja aroomisoola
Peale:
1 dl paksemat majoneesi (nt Hellmans light)
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika või värsket kurki
peterselli
Sega täidise jaoks kokku hapukoor, majoneesi, hakitud porru, nõrutatud tuunikala. Maitsesta sidrunpipra ja aroomisoolaga. Lõika saiadel ääred. Lao esimene kiht röstsaia alusele (8 viilu), peale pane pool täidisest, siis jälle röstsaikiht ja ülejäänud segu, kolmandaks kihiks lao taas röstsaiad. Määri tort õrnalt majoneesiga kokku (ka küljed). Kata toidukilega ja lase seista ööpäev külmkapi. Vahetult enne serveerimist määri peale paksem majonees ning kaunista tort paprika ja maitserohelisega.
Sega täidise jaoks kokku hapukoor, majoneesi, hakitud porru, nõrutatud tuunikala. Maitsesta sidrunpipra ja aroomisoolaga. Lõika saiadel ääred. Lao esimene kiht röstsaia alusele (8 viilu), peale pane pool täidisest, siis jälle röstsaikiht ja ülejäänud segu, kolmandaks kihiks lao taas röstsaiad. Määri tort õrnalt majoneesiga kokku (ka küljed). Kata toidukilega ja lase seista ööpäev külmkapi. Vahetult enne serveerimist määri peale paksem majonees ning kaunista tort paprika ja maitserohelisega.
No comments:
Post a Comment