15 August 2011

Tuunikala-võileivatort


24 suurt röstsaia viilu

Täidis:
2 tuunikala konservi vees
1 porru
2 keedetud muna
2,5 dl hapukoort
2 dl majoneesi
sidrunpipart ja aroomisoola

Peale:
1 dl paksemat majoneesi (nt Hellmans light)
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika või värsket kurki
peterselli

Sega täidise jaoks kokku hapukoor, majoneesi, hakitud porru, nõrutatud tuunikala. Maitsesta sidrunpipra ja aroomisoolaga. Lõika saiadel ääred. Lao esimene kiht röstsaia alusele (8 viilu), peale pane pool täidisest, siis jälle röstsaikiht ja ülejäänud segu, kolmandaks kihiks lao taas röstsaiad. Määri tort õrnalt majoneesiga kokku (ka küljed). Kata toidukilega ja lase seista ööpäev külmkapi. Vahetult enne serveerimist määri peale paksem majonees ning kaunista tort paprika ja maitserohelisega.

No comments:

Post a Comment